Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Dvobojni Suzuki Swift po specijalnoj ceni, jeftiniji za 1510€

Vreme trajanja akcije: 09. oktobar 2013. - 31. decembar 2013.

Suzuki Swift So' Color

Poslednja količina najbogatije opremljenog vozila u klasi jeftnija za 1.510 evra

Uvoznik Suzukijevih automobila, Euro Sumar, uspeo je da obezbedi poslednje količine modela Swift iz edicije So' Color, koje nudi po specijalnoj, osetno nižoj ceni. To je automobil sa dvobojnom karoserijom (krov i spoljna ogledala u jednoj, ostali deo vozila u drugoj boji), koji je napravio “pionirski” proboj na srpskom tržištu, jer su ubrzo po njegovom pojavljivanju i drugi proizvođači ponudili slične verzije.

Ono po čemu se Swift So' Color izdvaja jeste najbogatiji paket opreme među vozilima ove kategorije i cena od 10.990 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti). Kako se ovaj model, u jednoj metalik boji, sa identičnim paketom opreme – GS, prodaje za 12.500 evra, to se kupovinom verzije So' Color može uštedeti 1.510 evra.

Automobil je opremljen benzinskim motorom od 94 KS koji na 100 kilometara prosečno troši svega 4,9 litara goriva. U njegovom paketu opreme su automatski klima-uređaj, tempomat, ABS sa EBD i ESP sa TCS, sistem pomoći pri naglom kočenju, sedam vazdušnih jastuka, elektro servo-uređaj, multifunkcionalni kožom obložen volan podesiv po dubini i visini, radio CD MP3 WMA, bluetooth konekcija, USB priključak, šest zvučnika, putni računar, centralna brava, kodirani ključ sa imobilajzerom, daljinski ključ, smart key (otključavanje i pokretanje vozila), grejači retrovizora, grejanje prednjih sedišta, elektropodizači prednjih i zadnjih prozora, elektro podesivi retrovizori, zatamljena zadnja stakla, svetla za maglu, zadnje svetlo za maglu, podešavanje sedišta vozača po visini, aluminijumski naplaci 16" i polen filter.

Količina raspoloživih primeraka je ograničena.